Zamećanke odigrale dvije prijateljske utakmice sa Slovenkama

Autor: Nikola Cvjetović 03.09.2024

foto_zrk_zamet

Turnir u Ajdovščini je pružio vrijedne minute na terenu za sve igračice, a trener je dobio važan uvid u formu tima.

Rijeka - Seniorke ŽRK Zamet, u oslabljenom sastavu, u susjednoj Sloveniji odigrale su dvije izuzetno korisne prijateljske utakmice protiv ekipa ŽRK Mlinotest Ajdovščina i ŽRK Koper.

Ove utakmice su bile ključna priprema za nadolazeće prvenstvene izazove. U prvom susretu, protiv domaće ekipe ŽRK Ajdovščina, rukometašice Zameta pokazale su hrabrost i borbenost od prvog zvižduka. Prvo poluvrijeme proteklo je u pravom rukometnom nadmetanju i izjednačenoj igri. Golmanice su bile na visini zadatka, spašavajući svoje ekipe u ključnim trenucima. Zamećanke su, vođene žarom i željom za pobjedom, uspjele održati egal do samog kraja prvog dijela te na pauzu odlaze rezultatom 15:15. Nakon povratka s odmora, priliku za igru dobile su i ostale igračice koje su se našle u zapisniku, a iskusna ekipa Ajdovščine polako preuzima kontrolu nad igrom i preokreću tijek utakmice u svoju korist do konačnog rezultata 22-35.

Prava snaga i karakter Zamećanki došli su do izražaja u drugom susretu protiv ŽRK Koper. Od samog početka vidjela se želja za pobjedom i agresivna igra u oba pravca. Unatoč zamoru od prethodnog susreta, Zamećanke su odigrale borbeno i disciplinirano, što je rezultiralo uvjerljivom pobjedom od 31-25.

- Turnir u Ajdovščini je pružio vrijedne minute na terenu za sve igračice, a trener je dobio važan uvid u formu tima. Nakon turnira, Zamećanke se vraćaju u Rijeku s pobjedom koja daje vjetar u leđa pred početak sezone, poručili su iz ŽRK Zamet

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...