Započele pripreme NK Grobničan za nadolazeću sezonu

Autor: Marina Pauletić 10.07.2024

grobnican_mladost_zdralovi_2023__3_ Foto: arhiva

U prodaji su godišnje pretplate za sve domaće utakmice Crvenih na Mavrincima, a i ove godine vrijedi poseban popust za umirovljenike.

Mavrinci – U nedjelju kasno poslijepodne počele su pripreme Nogometnog kluba Grobničan za nadolazeću sezonu 2024./2025. SuperSport Druge NL pod budnim okom trenera Predraga Stilinovića. Treningu su prisustvovali članovi uprave i stručnoga stožera te idući igrači:

Margan, Tanjić, Pilčić, Prpić, Golić, Rupčić, Bosančić, Ivančić, Srzentić, Batarelo, Ivanković, Simonaj, Katelan, Trahlić, Mendrila, Jurković, Mikulica, Husić, Pullen, Joao, Buneta, Cetina, Žeželić, Orešković, Topić, Milić, Semion i Šafarek.

Osim trenera Stilinovića, prisutni su bili treneri Veljačić i Berković te fizioterapeut Greblički.

U prodaji su godišnje pretplate za sve domaće utakmice Crvenih na Mavrincima, a i ove godine vrijedi poseban popust za umirovljenike. Kupnju pretplata možete obaviti uplatom na račun kluba ili gotovinom na prvim domaćim utakmicama. Svi zainteresirani mogu se javiti putem profila NK Grobničan na društvenim mrežama te ondje ostaviti svoje podatke, poručuju iz kluba.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...