Završna revija Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris u četvrtak, 13. srpnja

Autor: Nikola Cvjetović 10.07.2023

sinkronizirano_plivanje_1

Revija se održava u četvrtak, 13.srpnja s početkom u 21 sat. Ulaznice se mogu kupiti u tajništvu Kluba od ponedjeljka do srijede od 17 do 19 sati, te na dan revije. Cijena ulaznice je 10 eura, poručili su iz Kluba.


Rijeka - Na Bazenima Kantrida je danas održana konferencija za novinare u organizaciji Kluba Sinkroniziranog plivanja „Primorje Aqua Maris“ povodom održavanja završne revije Kluba na temu Elvis. Konferenciji su bili nazočni predstavnici kluba: predsjednica kluba Dr. Sanja Pavić, članica IO kluba Tajana Masovčić i predstavnica JGL Dea Demić- Predstavnik.


- Nakon 3 godine, vraćamo se našim velikim projektima. Ove godine odlučili smo se za temu Elvisa. Naših 100 plivačica pratiti će uživo pjevač Dino Antonić. Dino je od samih početaka s nama, uvijek nam se rado pridruži. Plivačice izvode 11 točaka, dio grupnih, dio solo izvedbi. Revija se održava u četvrtak, 13.srpnja s početkom u 21 sat. Ulaznice se mogu kupiti u tajništvu Kluba od ponedjeljka do srijede od 17 do 19 sati, te na dan revije. Cijena ulaznice je 10 eura, poručili su iz Kluba.


Predsjednica Sanja Pavić naglašava kako je iznimno ponosna da se nakon 3 godine ponovno pripremamo za veliku produkciju. Posljednja je bila 2019. godine kada smo ugostili poznati Tribute bend to Queen iz Srbije.
- S ovakvim smo revijama započeli još 2009. godine, do sada smo radili Bal na vodi, Mamma Miu, Briljantin, Chicago i ostale poznate mjuzikle. Plivačice uvijek rado sudjeluju u ovakvim projektima, to im je nagrada za kraj cijele sezone koju su odradile. Ovdje dolazi do izražaja njihova kreativnost, uživaju u svojim točkama i prezentaciji pred velikim brojem ljudi. U ovoj reviji sudjelovati će stotinjak naših plivačica, od najmlađih ribica, do seniorki, a i nekih bivših plivačica koje se uvijek rado priključe. Pjesme Elvisa će uživo izvoditi Dino Antonić. Velika zahvala za pomoć u organizaciji ide Gradu Rijeci, Županiji PGŽ, Riječkom sportskom savezu, Zajednici sportova PGŽ, Rijeka sportu, Športskom društvu Primorje 08, firmi Thorax Promotion i naravno našem generalnom sponzoru Jadran Galenskom laboratoriju, istakli su na press konferenciji.



Masovčić ističe kako je ovo velika promocija za naš Grad, započeli smo sa ovakvim projektima još 2009.godine kada smo u suradnji sa HNK Ivan pl. Zajc radili na zatvaranju Riječkih ljetnih noći. U bazenu su predstavili poznati film Bal na vodi. Riječani su bili oduševljeni, i kao i inače, tražila se karta više. Grad Rijeka uvijek rado prati događanja u Klubu sinkroniziranog plivanja.


Dea Demić je istakla: "JGL kao generalni sponzor izuzetno je ponosan na Klubske sportske uspjehe i rezultate, a posebice na organizaciju ovakvih kulturno sportskih događanja koji su velika promocija Kluba, sporta i nas kao Jadran Galenskog Laboratorija. JGL dugi niz godina ima ulogu Generalnog sponzora u Klubu Primorje Aqua Maris, te se ta suradnja nastavlja i u budućnosti."



pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...