Željko Sopić: Udinese je momčad europskog kalibra, uvijek je dobro odmjeriti snage s jakim ekipama

Autor: Sanja Tumara 14.10.2023

hnk_rijeka_zeljko_sopic__2_ Foto: arhiva

Današnja utakmica će nam najviše poslužiti da neki igrači dobiju veću minutažu, rekao je riječki trener.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju talijanskog prvoligaša Udinese (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) u pripremnoj utakmici.

– Utakmica će nam najviše poslužiti da neki igrači dobiju veću minutažu. S druge strane je sjajan protivnik, uvijek je lijepo mjeriti se s jednakim ili boljim od sebe da vidiš gdje si, rekao je trener Rijeke Željko Sopić.

– Udinese igra s tri u zadnjoj liniji i s obzirom da smo imali prilike pogledati neke utakmice, veliko je iznenađenje da nemaju još nijednu pobjedu u prvenstvu ove sezone. Bez obzira na trenutni plasman, Udinese je momčad europskog kalibra i bit će zahtjevna utakmica, ustvrdio je Sopić.

Vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2023./2024. imaju slobodan ulaz, a svi ostali mogu kupiti ulaznice po derbi cijenama. Za parkiranje navijači će moći koristiti prostor HAK-a koji se nalazi neposredno uz kružni tok kod ulaza na sjevernu tribinu stadiona te se na isti ulazi preko kružnog toka.

Na dan utakmice zapadna blagajna radit će od 14 sati, istočna od 15 sati.

Za kupnju na blagajni stadiona potrebno je predočiti člansku iskaznicu i važeći dokument s fotografijom (osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola), a dovoljna je i slika na telefonu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...