Zlato karatistici Emi Sgardelli

Autor: Sanja Tumara 29.03.2022

Zajednica_sportova_PGZ-a-seniorsko_PH_karate

Na seniorskom Prvenstvu Hrvatske Sgardelli je u finalu bila uspješnija od Tihane Šulek (Hrvatski dragovoljac) 6:2, a broncu su osvojile Tia Mameledžija (TAD) i Sara Siddiqui (Delta). Karatisti iz PGŽ-a osvojili su još četiri srebra i jednu broncu.

RIJEKA - Na seniorskom prvenstvu Hrvatske održanom tijekom vikenda u Atletskoj dvorani na Kantridi Ema Sgardelli, karatistica riječkog kluba Champion, osvojila je titulu državne prvakinje u kategoriji do 55 kilograma. Sgardelli je u finalu bila uspješnija od Tihane Šulek (Hrvatski dragovoljac) 6:2, a broncu su osvojile Tia Mameledžija (TAD) i Sara Siddiqui (Delta), izvijestili su iz Zajednice sportova Primorsko-goranske županije.

Karatisti iz Primorsko-goranske županije osvojili su još četiri srebra i jednu broncu. Boran Berak (TAD) postao je viceprvak Hrvatske u kategoriji do 67 kilograma. nakon što ga je u finalu porazio Stjepan Štimac (Stijena) 2:3, Leo Lazar (TAD) osvojio je srebro u kategoriji do 84 kg nakon što ga je u finalu zaustavio Enes Garibović (Varaždin) 1:3, Laura Lisac (Sokol) okitila se srebrom u kategoriji do 61 kg u finalu u kojem je uspješnija bila Petra Nuić (Ipon) 5:4, dok je Lea Vukoja (Sokol) stala na drugu stepenicu pobjedničkog postolja u kategoriji do 68 kg nakon poraza u finalu od Sadee Bećirović (Samobor) 0:3. Stella Polonijo (Krk Croatia) osvojila je broncu u kategoriji do 50 kilograma, dok je muška ekipa Rab-Enpija bila treća u katama.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...