“Sportiraj u kvartu” – Ove će se subote uz bogat sportsko rekreativno zabavni program održati Dan sporta na Kozali

Poludnevni program manifestacije “Sportiraj u kvartu” trajat će od 10 do 15 sati te će sadržavati brojne aktivnosti koje će biti prilagođene svim uzrastima.

Rijeka – Ove će se subote u organizaciji MO Kozala i DSR Kvarner održati Dan sporta na Kozali. Poludnevni program manifestacije “Sportiraj u kvartu” trajat će od 10 do 15 sati te će sadržavati brojne aktivnosti koje će biti prilagođene svim uzrastima. Sav program održavat će se na trgu ispred Mjesnog odbora, te u parku iza MO. U slučaju lošeg vremena, manifestacija će se preseliti u prostor velike dvorane Mjesnog odbora.

Najmlađi će moći sudjelovati u Sportskoj početnici – poligonu u parku pripremljenom baš za njih. Ako se još nisu odlučili za aktivno bavljenje sportom, možda ih zainteresira prezentacija karatea ili pak rukometa uz sudjelovanje malih rukometaša i seniora RK Kozala. Malo stariji se mogu pridružiti u funkcionalnom fitness treningu uz Marina Lifts ili probati zaigrati boće te naučiti pravila – za to nikad nije rano. Za one natjecateljskog duha organizirani su turniri u pikadu, stolnom tenisu, badmintonu te iskazivanje vještine u izvođenju piadeta.

Osim sportskih aktivnosti organizatori su za vrijeme trajanja manifestacije osigurali glazbenu podlogu te pokoji gutljaj pića i slatko voćni zalogaj za sve zainteresirane.

Manifestacija je realizirana aktivacijom lokalne zajednice uz potporu lokalnih poslovnih subjekata: Konoba Matilda, Caffe bar Barbara, Buffet Belveder, Caffe bar Kapi, Caffe bar Belvedere, Župa sv.Romualda i svih svetih, Alfaconstruct d.o.o., Adriatransfer d.o.o. i Dezinsekcija d.o.o.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!