Sportski kamp ”Let’s play” i ove godine okupio mnoštvo mladih

– Sudjelovanje u ovakvim aktivnostima izvrsna je podloga za napredak djece u svim segmentima njihovog razvoja, kako sportskih tako i socijalnih vještina, a to je ujedno i odličan zalog za budućnost”, poručio je organizator “Let’s play” kampa Dino Klaić.

Viškovo – Brojni sportaši i sportašice sudjeluju na 6. sportskom kampu ”Let’s play” koji će se održati od 4. do 10. srpnja u Svetom Martinu na Muri. Sportski kamp ”Let’s play” mjesto je cjelovitog razvoja raznih sportskih vještina, a ove godine će ugostiti čak sedam sportova. Kamp “Let’s play” nudi vrhunske uvjete i stručno osoblje, a ugostit će više od 150 mladih sportaša i sportašica iz nogometa, košarke, rukometa, stolnog tenisa, fitnessa, karatea i kickboxinga. Jedinstvena je to prilika za razvijanje novih vještina, upoznavanje vršnjaka i stjecanje zdravih navika jer je rad koncipiran da, uz svoj matični sport, mladi polaznici pohađaju treninge i drugih sportova.

“Veselimo se što ćemo uz druženje i igru, svim polaznicima unaprijediti sportske vještine te uz pozitivan pristup poučavati o važnosti timskog rada, zdravoj prehrani, nenasilnoj komunikaciji i rješavanju konflikata. Sudjelovanje u ovakvim aktivnostima izvrsna je podloga za napredak djece u svim segmentima njihovog razvoja, kako sportskih tako i socijalnih vještina, a to je ujedno i odličan zalog za budućnost”, poručio je organizator “Let’s play” kampa Dino Klaić.