VIDEO Sredstva prikupljena na Noći šampiona Matulji 2019 uručena Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka

Sredstva su prikupljena kroz manifestaciju „Noć šampiona Matulji 2019.“ koju je organizirao Boksački klub “Šampion” Rijeka i Hrvatski boksački savez pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije i Općine Matulji.

Rijeka – Predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić i zamjenica načelnika Općine Matulji Eni Šebalj uručili su ček u iznosu od 30.906,25 kn predstojnici Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka prof. dr. sc Jeleni Roganović za kupnju monitora za nadzor životnih funkcija.

Sredstva su prikupljena kroz manifestaciju „Noć šampiona Matulji 2019.“ koju je organizirao Boksački klub “Šampion” Rijeka i Hrvatski boksački savez pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije i Općine Matulji, a osim donacija samih posjetitelja financijsku potporu dali su Grad Kastav, Općine Lovran i Klana, zatim Hrvatski boksački savez, firme Arhipelag d.o.o., Multipartner d.o.o. i Roma ugostiteljstvo d.o.o.. “Riječ je o plemenitoj inicijativi od plemenitog sporta boksa i samih boksača koji su ovaj događaj i organizirali. Primorsko-goranska županija u akciju se uključila kao pokrovitelj i kad smo tražili povoljnu lokaciju na kojoj bi se događaj održao pokazalo se da je dvorana u Matuljima izuzetno prikladna”, rekao je Fabijanić.

Prof. Roganović uz zahvalu na donaciji istaknula je da se radi o uređaju koji bilježi osnovne životne funkcije djeteta i potreban je kod djece koja boluju od malignih bolesti jer primaju vrlo agresivnu citostatsku terapiju koja može imati akutne neželjene učinke, te je izuzetno važno detektirati bilo kakve momentalne nepravilnosti. S tim aparatom bitno im se olakšava rad jer imaju bolji pregled nad stanjem pacijenata.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!