Što će raditi bivši trener Rijeke? Bišćan bi se uskoro mogao vratiti na Rujevicu, ali – na klupi za goste!

Kako najavljuju mediji, umjesto mjesta izbornika, Bišćan bi radije otišao u neki novi klub kojem ne manjka ambicija, a ako ne dobije jaku ponudu iz Europe, lako je moguće da će karijeru nastaviti u HNL-u, odnosno Osijeku.

Rijeka – Niti će Igor Bišćan postati izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije, niti će Nenad Gračan postati novi trener HNK Rijeke, glasila je poruka iz riječkog nogometnog kluba koju nam je prenio visoki klupski dužnosnik nekoliko sati prije nego što je dotadašnji trener „bijelih“ napustio klupu.

Tada se Bišćanov prelazak na mjesto koje je u U-21 reprezentaciji „ispraznio“ Nenad Gračan činio kao „gotova stvar“, no čini se da je izvor iz HNK Rijeka ipak bio u pravu, jer Bišćan je odbio mogućnost da zasjedne u izborničku poziciju.

Tako da ispada da je Bišćan doista HNK Rijeka napustio jer se zasitio „zategnutih odnosa“ s navijačima i oslabljenog igračkog kadra, a ne zbog „bolje prilike“ koja ga je čekala na izborničkoj klupi. Kako najavljuju mediji, umjesto mjesta izbornika, Bišćan bi radije otišao u neki novi klub kojem ne manjka ambicija, a ako ne dobije jaku ponudu iz Europe, lako je moguće da će karijeru nastaviti u HNL-u, odnosno Osijeku.

Značio bi to skori Bišćanov povratak na Rujevicu, ali na  – klupi gostiju.

Inače, Bišćan je u nešto manje u godinu dana ostavio dubok trag na klupi Rijeke osvojivši Kup Hrvatske i drugo mjesto u prvenstvu, stoga su se „bijeli“ od bivšeg trenera oprostili emotivnim video-prilogom.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!