Studentski poduzetnički inkubator TORPEDO – lansiraj svoje ideje!

Predstavljanje projekta za studente i medije biti održano u srijedu, 17. studenog u 16 sati u dvorani Aneks (na Fakultetu)

Rijeka – Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Riječkom razvojnom agencijom PORIN pokreće projekt Studentski poduzetnički inkubator TORPEDO čije će predstavljanje za studente i medije biti održano u srijedu, 17. studenog u 16 sati u dvorani Aneks (na Fakultetu).

Projekt će predstaviti doc. dr. sc. Marko Tomljanović, prodekan za suradnju s gospodarstvom i razvoj karijera i Dario Zorić, direktor RRA Porin.

U sklopu projekta studenti uz nadzor stručnih mentora pripremat će svoje ideje za natječaj za: ulazak u poduzetnički ili startup inkubator, pokretanje vlastitog poduzeća, dobivanje financijske podrške odnosno poticaja, pripremu za razna poduzetnička natjecanja i slično. Tijekom inkubatora, studentima će biti osigurano potrebno mentorstvo i stručno vodstvo od strane RRA PORIN.
TORPEDO inkubator provodit će se u dvije faze. Startna faza projekta su radionice „Od ideje do studentskog inkubatora“ kroz koje će se oblikovati i ‘brusiti’ ideja na kojoj student želi raditi u drugoj fazi programa te panel ‘Od ideje do biznisa’ 24. studenog 2021.

Drugu fazu čine radionice, preciznije njih 6, koje će studentima omogućiti pomoć u finaliziranju poduzetničke ideje i smjera u kojem žele krenuti. Druga faza programa započinje prijavama koje traju do 8. prosinca 2021. godine i selekcijom te završava krajem veljače 2022. godine.

U programu će sudjelovati studenti preddiplomskog i diplomskog studija Ekonomskog fakulteta. Maksimalan broj članova tima je četiri i u tom slučaju jedan član može biti s drugog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.
Najbolji prijavitelji bit će nagrađeni dodatnim edukacijama od strane RRA Porin te novčanim nagradama od strane Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.
Organizacija Studentskog poduzetničkog inkubatora TORPEDO sufinancirana je iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }