Studij Logopedija i KBC Rijeka sudjeluju u obilježavanju Svjetskog dana glasa

Organizatori ističu da je broj prijava na znanstveno-stručnom simpoziju ograničen na 100 sudionika, prijave su otvorene do 14. travnja u 14 sati, a prijaviti se može putem sljedeće poveznice.

Rijeka – Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u Zagrebu, Zavod za audiologiju i fonijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka i Studij Logopedija Sveučilišta u Rijeci obilježavaju Svjetski dan glasa u petak, 16. travnja, znanstveno-stručnim simpozijem koji će se održati s početkom u 14 sati u online okruženju putem platforme Zoom, javljaju s riječkog Sveučilišta.

Svake se godine 16. travnja obilježava Svjetski dan glasa (Word Voice Day, WVD) s ciljem osvještavanja važnosti pravilnog vokalnog ponašanja u svakodnevnom životu čovjeka. Svjetskim danom glasa podiže  svjesnost društva o prevenciji, liječenju i vokalnoj terapiji poremećaja glasa te se ističe nužnost provedbe interdisciplinarnih znanstveno-istraživačkih aktivnosti s ciljem kontinuiranog prikupljanja novih spoznaja o glasu i vokalnoj patogologiji.

Organizatori ističu da je broj prijava na znanstveno-stručnom simpoziju ograničen na 100 sudionika,
prijave su otvorene do 14. travnja u 14 sati, a prijaviti se može putem sljedeće poveznice.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }