Sutra svi na Zamet – Brojni glazbenici sviraju za Milu

Na novouređenom košarkaškom igralištu Zamet održat će se humanitarni koncert na kojem nastupaju Mauro Staraj & Orhan Sali, Padre, Belfast food, Duško Jeličić & Bonaca, Callahan, The Blondes, Pleteri i DJ-evi.

Rijeka – Brojnim inicijativama i akcijama na kojima se prikupljaju sredstava za liječenje Mile Rončević priključili su se i glazbenici. U organizaciji Frana Žikovića i Katarine Sabočan sutra od 15 sati, na novouređenom košarkaškom igralištu Zamet počinje humanitarni koncert na kojem će nastupiti Mauro Staraj & Orhan Sali, Padre, Belfast food, Duško Jeličić & Bonaca, Callahan, The Blondes, Pleteri i DJ-evi.

– Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu sutra na Zamet, na, kako bi svi zajedno donirali novčana sredstva za malenu Milu! Ne treba ni riječ više reći, jer je sve rečeno! Pokažimo koliko srce ima Rijeka i okupimo se u što većem broju! Restoran “Orijentovo ognjišćebit će zadužen za šank i cugu, kao i klopu (ćevapi), a sav prihod od cuge i klope, nakon što se plate dobavljači ide malenoj Mili!!! Master’s barbier shop radit će muške frizure u sklopu eventa, a ukupna cijena šišanja ide također u donaciju! Veliko hvala ide Udruzi Ri Rock, Orijentovom ognjišću, D’Boki sound & lightu, Masters Barbier Shopu kao svima koji sudjeluju u ovoj priči na bilo koji način, poručili su organizatori.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!