Sve je spremno za Zen lice Platka, unikatno i limitirano izdanje

Posebno Zen lice Platka nudi priliku provesti neprocjenjiv dan u prirodi, na Platku, na 1.111 metara nadmorske visine, u dubokoj šumi, potpunom miru, tišini i pozitivi.

Platak – Dok neki lijepe proljetne dane koriste za skijanje i sanjkanje na Platku, manifestacija Sva lica Platka već je spremna za ljeto. Najavljuju održavanje Zen lica Platka 2021., unikatnog i limitiranog izdanja, koje će se održati 11. srpnja 2021. godine.

– Nudimo vam posebno Zen lice Platka koje smo odlučili limitirati pa pratite otvaranje prijava kako biste imali priliku provesti neprocjenjiv dan u prirodi, na Platku, na 1.111 metara nadmorske visine, u dubokoj šumi, potpunom miru, tišini i pozitivi. Uz brojne radionice i interaktivno predavanje nudimo vam i panoramsku vožnju žičarom koja većinom služi u skijaške svrhe, a malobrojni su osjetili njen doživljaj ljeti. Upravo vi, kao sudionici Zen lica Platka, imat ćete tu privilegiju uživati u vožnji s pogledom koji će vas ostaviti bez daha, najavljuju organizatori.

Zen lice otvara Joga smijeha, prvi put organizirana prošle godine, vježbanje joge kombinirano s vježbanjem smijeha. Novost je Yin joga koja ima smirujući i revitalizirajući efekt na um, tijelo i duh. Tradicionalnu Hatha jogu organizatori su ostavili za kraj.

– Zen lice Platka usred ljeta će vam pročistiti tijelo iznutra i izvana i tijelo napuniti energijom, poručuju organizatori iz Sva lica Platka, dodajući da ne zaboraviti rezervirati ljetni termin za boravak na omiljenom riječkom brdu.