Sve što je potrebno za savršeni odlazak u vrtić

Pretražili smo trgovine kako bismo pronašli ono najbolje (ili barem “najfornije”) za ugodan boravak u vrtiću. Cjelokupni izbor svih artikala potražite na Tower Lifestyle Magazinu.

Rijeka – Osim škola, svoja vrata će uskoro, za one najmlađe, otvoriti i vrtići. Polazak u vrtić velika je promjena za svako dijete. Prvi put se odvajaju od roditelja i poznate okoline, ali isto tako, to za njih znači početak neke nove avanture, upoznavanje brojnih prijatelja te otkrivanje veselog svijeta zabave i igre. Kako biste svog klinca ili klincezu pripremili za vrtićke pustolovine, potrebno je nabaviti nekoliko sitnica.

Odjeća

Udobne trenerke ili tajice idealne su za nesmetano uživanje u raznim aktivnostima. Kombinirajte ih s laganim pamučnim majicama i ne zaboravite spakirati rezervni komplet, budući da se djeca u naletu igre često zaprljaju i smoče.

NEXT – 3 komada 229 KN

KIK – 129,90 KN

Obuća

Od obuće, najbolji izbor su mekane papuče. Pritom izbjegavajte natikače i klompe jer su neudobne i nespretne za nošenje. Za izlazak u park potrebne su udobne tenisice, ukrašene omiljenim crtanim likovima vašeg djeteta ili kul svjetlećim detaljima. Približava se sezona kiša, pa će biti neophodna vodonepropusna obuća ili čizme, kako bi mališanima stopala ostala suha prilikom skakanja u lokve.

PLANET OBUĆA – 139 KN

TENISICE.HR – 159,20 KN

Nakon što se umore od cjelodnevnih aktivnosti, važno im je osigurati toplu pidžamu u kojoj će uploviti u svijet snova i napuniti baterije za nove pustolovine. Zabavni ruksaci šarenih boja, uzoraka i zanimljivih detalja razveseliti će najmlađe. Kako bi vaše dijete bilo spremno za razigrane vrtićke dane, inspirirajte se raznim artiklima iz trgovina Tower Centra. Neka odlazak u vrtić bude što veseliji i bezbrižniji!

TEZENIS – 135 KN

KIK (Pidžama sa svjetlosnim efektom) – 44,90 KN