Švorinić odgovorio na prozivku: Čordašev nije ekstremist nego figurira kao dodatna oprema Ivone Milinović

Švorinić odgovorio na prozivku: Čordašev nije ekstremist nego figurira kao dodatna oprema Ivone Milinović

Uzavrele strasti u Gradskom vijeću

Prema mojem dubokom uvjerenju, on ne sudjeluje u donošenju političkih odluka nego figurira više kao dodatna oprema HDZ-ove vijećnice Ivone Milinović, od koje se zbog ekstremizma ogradila i vlastita stranka, napisao je Švorinić o kolegi iz Vijeća.

Rijeka – Danko Švorinić, gradski vijećnik Liste za Rijeku, reagirao je na današnji istup vijećnika Akcije mladih Tihomira Čordaševa koji je vijećnike Liste za Rijeku prozvao da su “tri mjeseca radili cirkus od Gradskog vijeća iako smo svi znali da su sklopili dogovor ispod stola s Obersnelom“.

– Prije svega, nije mi jasno zbog čega se Tihomir Čordašev uporno želi ugurati među ekstremiste. Ja ne mislim da je kolega politički ekstremist ali se u najmanju ruku našao u lošem društvu. Prema mojem dubokom uvjerenju, on ne sudjeluje u donošenju političkih odluka nego figurira više kao dodatna oprema HDZ-ove vijećnice Ivone Milinović, od koje se zbog ekstremizma ogradila i vlastita stranka, napisao je Švorinić.

Pozvao je i Čordaševove kolege iz Akcije mladih, “od kojih mnoge cijenim, da mu pomognu u rasuđivanju primjerene od neprimjerene komunikacije u javnom prostoru”.

– Sudjelovanje u pokušaju javnog linča na društvenim mrežama u kojem pojedinci neistomišljenicima prijete vješalima, odstrelom ili ih vrijeđaju na najprizemniji mogući način, to zasigurno nije. Nažalost, svoj aktivni doprinos takvom načinu komunikacije dao je i Tihomir Čordašev. On je toga itekako svjestan kao i svi oni koji su svoje prijetnje ili uvrede u međuvremenu munjevito obrisali s facebooka. Iako se kolega Čordašev potrudio napisati opsežno reagiranje, smatram da je dalja polemika bespredmetna s obzirom da će se nastaviti na za to kvalificiranijem mjestu. Prepustimo institucijama da odrade svoje posao, poručio je Švorinić.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!