Thalassotherapia Opatija uz pomoć PGŽ-a vratila dug veledrogerijama i nastavila normalno poslovanje

– PGŽ je Thalassotherapiji Opatija s financijskom donacijom za kriznu situaciju uzrokovanu virusom COVID 19, pomogla da se odblokira od mjera koje provode veledrogerije i Thalassotherapia Opatija je uz Bolnicu u Lovranu sada ustanova koja uredno nabavlja lijekove i medicinski materijal, riječi su ravnatelja opatijske Thalassotherapije Viktora Peršića

Rijeka – Uz pomoć brze reakcije Primorsko-goranske županije Thalassotherapia Opatija isplatila je svoj dug prema veledrogerijama. Podmirenjem duga nastavljeno je normalno poslovanje, te je ponovo uspostavljena nesmetana isporuka lijekova.

Problem oko isporuke lijekova bolnicama u Hrvatskoj pojavio se nakon što je najveća hrvatska veledrogerija Medika u utorak obustavila isporuku lijekova zbog duga od 2,1 milijarde kuna.

– PGŽ je Thalassotherapiji Opatija s financijskom donacijom za kriznu situaciju uzrokovanu virusom COVID 19, pomogla da se odblokira od mjera koje provode veledrogerije i Thalassotherapia Opatija je uz Bolnicu u Lovranu sada ustanova koja uredno nabavlja lijekove i medicinski materijal, poručio je ravnatelj Viktor Peršić zahvalivši županu Zlatku Komadini na brzoj reakciji osnivača.