The Frajle ovu subotu nastupaju u prekrasnom Kaštelu Grada Grobnika

Ove tri dame uspijevaju ono što mnogima nikako nije polazilo za rukom – da tokom koncerata podjednako drže publiku napetom izvodeći numere koje stilski obuhvaćaju i čardaš, pop rok, ali i šansonijerske melodije.

Tri dame… Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice su grupe The Frajle. Tri vokala i akustična gitara ne mogu nikako dočarati što The Frajle u stvari, jesu. Nastupi s kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na muzičkoj sceni i njima su privukle publiku različitih muzičkih usmjerenja.

The Frajle uspijevaju ono što mnogima nikako nije polazilo za rukom – da tokom koncerata podjednako drže publiku napetom izvodeći numere koje stilski obuhvaćaju i čardaš, pop rok, ali i šansonijerske melodije. Ponekad se čine kao kabaretska družina, a svemu tome doprinosi njihova upečatljiva kostimografija, koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.

Fantastične i jedinstvene The Frajle ovu subotu, 24. srpnja nastupaju pod vedrim nebom prekrasnog Kaštela Grada Grobnika. Koncert počinje u 21 sat, a svoje ulaznice možete nabaviti na mojekarte.hr 

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }