Tjedan karijera EFRI počinje u ponedjeljak – Mnogi gospodarstvenici predstavit će se studentima

Ekonomski fakultet već dugi niz godina ima u sklopu nastavnog programa i stručnu praksu koja je osnažila povezanost Fakulteta i tržišta rada o rezultira mnogobrojnim ugovorima.

Rijeka – Ekonomski fakultet u Rijeci  i Centar za karijere EFRI  organiziraju od 21. do 25. listopada drugi Tjedan karijera EFRI, centralni događaj na kojem će se okupiti stručnjaci iz prakse i mnogobrojni gospodarstvenici koji će se kroz razne sadržaje imati priliku predstaviti studentima, prenijeti im svoje znanje i iskustvo te ih informirati o prilikama koje im se nude za vrijeme i po završetku studiranja.

U ovogodišnji program uključili su se predstavnici poduzeća i institucija: Kraš, Infobip, Obrtničke komore PGŽ, Erste&Steiermärkische Bank, Mansped, HNK I. pl. Zajca, Grada Rijeke, Hrvatske poštanske banke, Primorsko-goranske županije i mnogih drugih. Svi oni će, kroz mnogobrojna predavanja, studentima prenijeti svoja znanja o aktualnim ekonomskim trendovima.

Ekonomski fakultet već dugi niz godina ima u sklopu nastavnog programa i stručnu praksu koja je osnažila povezanost Fakulteta i tržišta rada o rezultira mnogobrojnim ugovorima.

Tjedan karijera otvorit će prof. dr. sc. Alen Host, dekan i doc. dr. sc. Ana Marija Sikirić, prodekanica za suradnju s gospodarstvom i razvoj karijera u ponedjeljak, 21. listopada u 8.30 sati.

U sklopu Dana poslovnih mogućnosti, od strane samih poduzeća, održat će se edukativne radionice za razvoj profesionalnih vještina kod studenta. Neke od njih su: “Osobni branding i selekcijski proces u kompaniji Infobip”, „Izrada karijernog plana by Adecco”, „Pripreme za tržište rada: pisanje životopisa & selekcijski proces u komapniji CMGC”, a s portala danasradim.hr održat će radionicu na temu: „Powerpoint i Excel – tips and tricks”. Predstavnici Valamara i Erste Banke održat će predavanja o mogućnostima za razvoj karijera studenata, a Hrvatski zavod za zapošljavanje-Regionalni ured Rijeka predavanje o Mjerama aktivne politike zapošljavanja. Također, IntegralEdu će predstaviti program  Work&Travel USA, a putem info pultova će studente o poslovnim mogućnostima informirati Adecco &HUP, Valamar, Hrvatski telekom, Erste Bank, HZZ i drugi.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!