Tjedan poduzetništva na Ekonomskom fakultetu – Predavanjima, radionicama i panel raspravama motivirati studente na realizaciju vlastitih poduzetničkih ideja

Cilj Tjedna poduzetništva je ukazati na značaj i prednosti poduzetništva te motivirati studente da istraže vlastite poduzetničke ideje

Rijeka – U susret Globalnom tjednu poduzetništva (GEW 2019) od 11. do 14. studenog se na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održava Tjedan poduzetništva.

Službeno otvorenje Tjedna poduzetništva je u ponedjeljak, 11.studenog, u 10 sati u Aneksu Fakulteta. Nakon otvorenja doc.dr.sc. Dejan Miljenović će održati predavanje na temu “Društveno odgovornog poduzetništva”.

Izuzev spomenutog predavanja o društveno odgovornom poduzetništvu, održat će se radionice i predavanja na temu poduzetništva u Gradu Rijeci i Startup inkubatoru, mogućnostima financiranja projekata i poduzetničkih aktivnosti, panel poduzetnih studenata Ekonomskog fakulteta te predavanje Centra za vozila Hrvatske u organizaciji Alumni zajednice.

Cilj Tjedna poduzetništva je ukazati na značaj i prednosti poduzetništva te motivirati studente da istraže vlastite poduzetničke ideje.

Predavanja su otvorena i besplatna za sve zainteresirane uz prethodnu prijavu putem online obrasca dostupnog na:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0FXj_eeqsYxfaEB77StOg2jfhDSz6YfU0eHFSMsAML46zlA/viewform

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!