Tomislav Nikl uz pomoć akcije MOSA BAVLJU pobijedio zloćudnu bolest

Tomislav je uspješno završio sve terapije i opaka bolest se povukla

Rijeka/Istanbul – Odlične vijesti ovih su dana objavljene na Facebook stranici humanitarne akcije MOSA BAVLJU.

– Presretni smo što možemo podijeliti super vijesti iz Istanbula. Danas su liječnici utvrdili da je Tomo uspješno završio sve terapije i da se bolest povukla, a da je on živi fenomen koji je cijelo razdoblje liječenja ostao na nogama i sve to iznad očekivanja izdržao. Za mjesec dana ponovit će se pretrage da se sa sigurnošću može reći da je konačno izliječen.

Sada Tomislavu i njegovoj obitelji, ostaju jedine brige kako se što prije vratiti u Rijeku, što je u ovom trenutku, zbog globalne pandemije gotovo “nemoguća misija.”

Podsjetimo se humanitarna akcija MOSA BAVLJU pokrenuta je sredinom veljače kako bi se skupila potrebna sredstva za liječenje Tomislava Nikla, 47-godišnjeg hrvatskog branitelja, navijača Rijeke i obiteljskog čovjeka koji je bolovao od tumora na licu. Zahvaljujući prilozima velikog broja dobrih ljudi, sredstva su vrlo brzo prikupljena te se Tomo uputio u Istanbul gdje ga je čekala teška borba s opakom bolešću. Na sreću ali i zahvaljujući dobrim ljudima, Tomo je pobijedio bolest i u najkraćem će se mogućem roku vratiti kući.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!