TOP LISTA Pet najboljih fast food lokala u gradu prema izboru posjetitelja @ Rijeka

Koji je najbolji fast food lokal u Rijeci? Svatko definitivno ima nekog favorita, no kada subjektivne doživljaje „umnožimo“ i „uprosječimo“, dobivamo zanimljive rezultate sasvim blizu objektivne procjene.

Rijeka – Brza hrana svakako nije najzdraviji izbor, ali često je – neodoljivo ukusan! Iako burgeri ne djeluju kao vrhunac gastronomije, postoje velike razlike u načinu njihova spravljanja, pa samim time i okusa. Upravo zato svatko ima svoje favorite, no kad se velik broj različitih ocjena „uprosječi“, dobivamo koliko-toliko objektivne rezultate.

Na tom principu radi i turistički portal TripAdvisor, a mi smo „procijedili“ recenzije o riječkoj fast food gastronomskoj sceni, kako bismo dobili pet najboljih lokala po izboru posjetitelja.

McDonald’s na Korzu već godinama je jedan od omiljenih fast food lokala u Rijeci!

5. McDonald’s Korzo

Iako je McDonald’s na Vratima Jadrana posjećeniji od onog u gradu, potonji ima duži vijek rada, pa samim time i veći broj recenzija. Prosječna ocjena 4,0 dolazi bez negativnih komentara, što je i razumljivo – onaj tko ide u McDonald’s zna što može očekivati. No, iako se diljem svijeta hamburgeri i pomfrit u ovom lancu rade na identičan način, čini se da razlike u okusu postoje, pa su brojni korisnici naveli kako su upravo na Korzu pojeli „nabolje mekove u životu“.

4. Fast food Favst

Iako se može pohvaliti „čistom peticom“, Fast food Favst zasad ima tek dvije recenzije, zbog čega je zaslužio nešto nižu poziciju na listi nego što bi moglo sugerirati oduševljenje dvoje recenzenata. Oni hvale svu hranu, no posebice falafel i hummus, a posebno su zadovoljni činjenicom da je otvoreno i u večernjim satma.

3. Fast food As

I Fast food As zaslužio je sve same pohvale od svojih korisnika, ali je ipak skupio nešto više recenzija od Favsta, pa samim time i višu poziciju na ovoj listi. Iako posjetitelji hvale burgere za koje kažu kako imaju izvrstan omjer kvalitete i cijene, čini se da je „gastronomski favorit“ ovog lokala ipak – tortilja. Hrskava piletina i kvalitetni začini ono su što, prema mišljenju recenzenata, čini tortilje Fast fooda As najboljima u Rijeci.

Fast food Goonies po ocjenama posjetitelja najbolji je u gradu!

2. Fast food Me Gusta

Fast food Me Gusta ima dvije svoje „ispostave“ u Rijeci, no ona u Krešimirovoj ulici ima daleko bolje ocjene od one na Zametu. Izgleda da se isplati riskirati malo prašine i gužve dok traju radovi, jer većina recenzenata ovaj je lokal ocijenila odličnom ocjenom. Gosti cijene njihovu pizzu i sendviče, kao i kreativne ideje, a tek jedna „prosječna“ ocjena pala je jer je posjetitelj bio nezadovoljan brzinom posluge.

1. Fast food Goonies

Fast food Goonies, nazvan po mnogima najdražem filmu iz djetinjstva, slavu diljem Hrvatske stekao je zahvaljujući burgeru s najvećom pljeskavicom u zemlji. Njihov King Kong burger težak je tri kilograma, od čega polovica otpada na pljeskavicu i može nahraniti do osam gladnih usta. No recenzenti koji su Fast food Goonies darivali najvišim ocjenama (tek jedan ‘vrlo dobar’) oduševljeni su i ostalim vrstama burgera, kojih u ponudi ovog lokala ima pedesetak.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!