Tower center otkrio tko su najbolji mali dribleri Rijeke

Nakon deset dana eventa „Tower traži naj driblera” te stotina i stotina driblinga mladih posjetitelja na hi-tech igri Elektronički dribling održano je i finale. U konkurenciji starijih morčića pobjedu je odnio Adrian Ćumurdžić dok je u konkurenciji mlađih morčića najbolji bio Ivano Cvitanović

Rijeka – Nakon deset dana driblanja u Tower centru Rijeka te stotina i stotina driblinga mladih posjetitelja na hi-tech igri Elektronički dribling stigli smo do finala i dobili pobjednike drugog izdanja eventa „Tower traži naj driblera”. U konkurenciji starijih morčića (2008. godište) pobjedu je odnio Adrian Ćumurdžić dok je u konkurenciji mlađih morčića najbolji bio Ivano Cvitanović.

Drugo mjesto u konkurenciji starijih morčića osvojio je Roko Iskra, a treće Mike Matrljan. U konkurenciji mlađih morčića viceprvak driblinga u Tower centru je Maro Tomić dok je broncu uzeo Mauro Prole.

Treba nabrojati i ostale finaliste koji su se istaknuli umijećem na dribling areni firme Nogomet event na drugom katu najvećeg riječkog shopping malla. To su Matija Kavicki, Antonio Babić, Petar Jelavić, Fabian Vukman, Marin Nekić, Deni Šarin, Šime Iskra, Toni Travalja i Dominik Benić. Kako među njima ima i dječaka mlađih godišta sigurno smo da će se sljedeće godine, na trećem izdanju eventa, pojaviti kao favoriti. Tim više, što ćemo natjecanje „produžiti” za još jednu kategoriju, prednatjecatelje.

Najbolje driblere nagradili su Sportvision i igraonica Happy Land. Pobjednici su mogli izabrati između kopački i tenisica Adidasa i Nikea, drugoplasirani su odnijeli kući Umbro lopte, dok su trećeplasirani dobili po 100 kuna na Golden Tower Card. Igrači su nagrađeni i s još s igrama za dvije osobe u Laser tag Areni i igre bowling u Happy land igraonici u Tower Centru, jedinoj igraonici s Laser tag arenom i bowlingom koji je prilagođen i dječjem uzrastu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!