Traži se preregulacija Medovićeve i Meštrovićeve ulice iz dvosmjernog u jednosmjerno prometovanje

Javna rasprava trajat će do 2. studenog, a za vrijeme  trajanja  javne  rasprave  za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u izloženi projekt na web stranicama mjesnog odbora Sveti Nikola te u prostoru mjesnog odbora Turnić (Franje Čandeka 36B, Rijeka) 16. listopada te 28. listopada, od 14 do 17 sati.

Rijeka – Vijeće MO Sveti Nikola pokrenulo javnu raspravu o prijedlogu projekta preregulacije Medovićeve i Meštrovićeve ulice iz dvosmjernog u jednosmjerno prometovanje. Javna rasprava trajat će do 2. studenog, a za vrijeme  trajanja  javne  rasprave  za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u izloženi projekt na web stranicama mjesnog odbora Sveti Nikola te u prostoru mjesnog odbora Turnić (Franje Čandeka 36B, Rijeka) 16. listopada te 28. listopada, od 14 do 17 sati.

– Svi sudionici javne rasprave imaju pravo pristupa na javni uvid u prijedlog projekta preregulacije, imaju pravo postavljati pitanja tijekom javnog izlaganja i dobivati usmene odgovore, dati primjedbe i prijedloge u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja i upućivanjem pisanih prijedloga i primjedbi, u roku određenom u objavi o javnoj raspravi. Pisani prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku određenom  u objavi, zaključno do 2. studenog 2019. godine i nisu čitko napisani, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi, poručili su iz MO Sveti Nikola.

Prigovori, primjedbe i očitovanja mogu se dostaviti na adrese MO Sveti Nikola, Zametska 6, MO Turnić, Čandekova 36B te e-mail: mo.sveti-nikola@rijeka.hr.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!