Trendi tenisice za svaku priliku

U posljednje vrijeme često možete čuti da su tenisice postale statusni simbol i najpoželjniji su modni komadi, što se vidi iz toga da se spajaju uz nespojivo – elegantne haljine, kapute čak i odijela. Ekipa Tower Lifestyle Magazina probrala je nekoliko atraktivnih komada, a sve ih možete pronaći na njihovim stranicama

STEVE MADDEN, 850 KN, SNIŽENA CIJENA JE 372 KN

Rijeka – Tenisice koje su se nosile samo na sportskim terenima, igralištima i u sportskim kombinacijama su prošlost. U posljednje vrijeme često možete čuti da su tenisice postale statusni simbol i najpoželjniji su modni komadi, što se vidi iz toga da se spajaju uz nespojivo – elegantne haljine, kapute čak i odijela.

Ne možete pogriješiti bilo da odaberete obične bijele, predimenzionirane tenisice s metalik detaljima, šljokicama i zakovicama ili pak s tigrastim uzorkom. Osim kombiniranja s elegantnim komadima, savršeno idu uz jednostavne traperice, kratke hlačice i lepršave haljine. Pored toga što su trendi, jako su udobne i vole ih muškarci i žene, bilo da su ljubitelji minimalističkog ili ekstravagantnog stila.

Ekipa Tower Lifestyle Magazina probrala je nekoliko atraktivnih komada, a sve ih možete pronaći na njihovim stranicama.