U Centru tehničke kulture u Rijeci otvoren Laboratorij znanja

Pročelnik Ureda županije Goran Petrc naglasio je  da je ovaj projekt tek zametak i da Primorsko-goranska županija podržava ideju da se metodologija Laboratorija znanja prenese u ostale gradove i općine Primorsko-goranske županije.

Rijeka – U Centru tehničke kulture u Rijeci otvoren je danas Laboratorij znanja koji će svim zainteresiranim omogućiti da budu u kontaktu s novim tehnologijama, istražuju nove ideje, povezuju se sa stručnjacima iz akademskog i poslovnog svijeta, ojačaju svoja informatička i tehnička znanja i vještine te, posljedično, budu konkurentniji na tržištu rada i bolje uključeni u svoju zajednicu.

U ime Primorsko-goranske županije na otvaranju je bio pročelnik Ureda županije Goran Petrc. Rekao je kako ga raduje činjenica da su prvi korisnici laboratorija djeca i to ne samo iz Rijeke nego i iz drugih krajeva županije. Naglasio je  da je ovaj projekt tek zametak i da Primorsko-goranska županija podržava ideju da se metodologija Laboratorija znanja prenese u ostale gradove i općine Primorsko-goranske županije.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!