U dva dana “odradio” dvije pljačke i provalu

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela teške krađe provaljivanjem i krađe, 31-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu

Rijeka – Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela.

Sumnjiči se da je 27. veljače u Užarskoj ulici u Rijeci provalio u skladište trgovine iz kojega je otuđio prehrambene proizvode. Odmah po počinjenju u blizini skladišta zatekli su ga policijski službenici. Ovim kaznenim djelom oštetio je zagrebačko trgovačko društvo za nekoliko stotina kuna, a otuđeni predmeti su vraćeni vlasniku. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je dan prije u stanu u ulici uspon Vladislava Tomee u Rijeci, otuđio torbicu s novčanikom 20-godišnje hrvatske državljanke u kojem su se nalazili novac, osobni dokumenti i drugi predmeti čime je ju oštetio za više stotina kuna. Dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnici.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela teške krađe provaljivanjem i krađe, 31-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }