U galeriji Principij otvorena izložba “Sjećanje Giacoma Scottija”

Izložba je izrađena temeljem Scottijeva improviziranoga foto albuma, a fotografije iako u tehničkom smislu nereprezentativne i manjih dimenzija, imaju veliku vrijednost, jer prate kontinuirani i neumorni umjetnički rad ovoga devedesetogodišnjaka koji je i danas stvaralački vrlo aktivan.

Rijeka – Sinoć je u galeriji Principij, otvorena izložba „Sjećanje Giacoma Scottija“, koju je postavio Borislav Božić ususret rođendanu ovog neumornog novinara, književnika i humanista. Izložba je izrađena temeljem Scottijeva improviziranoga foto albuma, a fotografije iako u tehničkom smislu nereprezentativne i manjih dimenzija, imaju veliku vrijednost, jer prate kontinuirani i neumorni umjetnički rad ovoga devedesetogodišnjaka koji je i danas stvaralački vrlo aktivan.

Foto priča približno slijedi niz događaja i susreta iz njegovog bogatoga književnog, kulturnog i humanitarnog rada. U ime PGŽ svečanom otvorenju prisustvovala je pročelnica Sonja Šišić, a izložbu se može pogledati radnim danom od 10 i 13 sati i od 17 do 20 sati, do kraja studenog.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!