U Kastvu evidentirane četiri osobe zaražene korona virusom

Riječ je o članovima dviju obitelji i ljudima koji su boravili u inozemstvu, te po povratku u Kastav bili u samoizolaciji i pod nadzorom epidemiologa

Kastav – Prema podacima epidemiološke službe na području Kastva 4 osobe pozitivne su na COVID-19. Riječ je o članovima dviju obitelji i ljudima koji su boravili u inozemstvu, te po povratku u Kastav bili u samoizolaciji i pod nadzorom epidemiologa.

Gradonačelnik Matej Mostarac ističe da je usprkos tome epidemiološko stanje u Kastvu zadovoljavajuće i pod nadzorom, no napominje kako je važno držati se uputa stručnjaka:

– Još jednom apeliram na građane da izlaze što je manje moguće, a to se pogotovo odnosi na naše sugrađane treće životne dobi. Od članova Stožera civilne zaštite Grada Kastva imam informacije da upravo stariji Kastavci najviše inzistiraju na propusnicama. Pokušajte što je moguće više pomoći svojim susjedima i rodbini kako bi oni što manje izlazili. Čuvajte se i vi mlađi jer virus ne bira. Poštujte socijalnu distancu, nosite rukavice, perite ruke… i naravno mislimo pozitivno i ostanimo negativni u što većem broju! – istaknuo je gradonačelnik Mostarac.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!