U OKU KAMERE Dondolaši za naši – Prodajom humanitarnog kalendara na Korzu Dondolaši prikupljali sredstva za potrebite

Tiskano je 700 primjeraka kalendara, koji se prodavao po cijeni od 50 kuna, a prihod je namijenjen potrebitim obiteljima s područja Grobinšćine, odnosno općina Čavle i Jelenje. Reakcije na kalendar bile su izrazito pozitivne, kako na području Grobnika, tako i na riječkom Korzu, a zabilježiloje to i naše „oko kamere“.

Rijeka – Posljednje primjerke humanitarnog kalendara Grobničkih dondolaša za 2019. godinu ljubitelji karnevalske tradicije mogli su kupiti danas na Korzu, gdje su članovi ove zvončarske skupine prodavali stotinjak komada koji su ostali od ovogodišnje naklade.

Tiskano je 700 primjeraka kalendara, koji se prodavao po cijeni od 50 kuna, a prihod je namijenjen potrebitim obiteljima s područja Grobinšćine, odnosno općina Čavle i Jelenje.

Dvanaest mjeseci kalendara „Dondolaši za naši“ krase dondolaši Danijel Fućak, Mladen i Sanjin Čargonja, Roko Stojkaj, Filip Šestan, Vlado Ban, Sanjin Čargonja, Marko Stipić, Silvano Klić, Danijel Juretić, Branko Miculinić, Darian Petrović i Dino Perić, a fotografije su snimali Aleksandar Tomulić, Alen Kregar, Dejan Ban i Roni Brmalj, koji su se odrekli honorara.

Reakcije na kalendar bile su izrazito pozitivne, kako na području Grobnika, tako i na riječkom Korzu, a zabilježiloje to i naše „oko kamere“.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!