U OKU KAMERE KBC Rijeka proveo cijepljenje dijaliziranih pacijenta

U prostorima Zavoda za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju bubrega cijepljenje su proveli timovi KBC-a Rijeka, a pristupilo je 80-ak bolesnika iz iz Rijeke, bliže okolice, Gorskog kotara, Senja, Novog Vinodolskog i Krka.

Rijeka – Danas se na sušačkom lokalitetu KBC-a Rijeka odvijalo cijepljenje dijaliziranih bolesnika protiv bolesti COVID-19 u dogovoru s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

U prostorima Zavoda za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju bubrega cijepljenje su proveli timovi KBC-a Rijeka, a pristupilo je 80-ak bolesnika iz iz Rijeke, bliže okolice, Gorskog kotara, Senja, Novog Vinodolskog i Krka. Podršku pacijentima i osoblju koje je sudjelovalo u cijepljenju dijaliziranih bolesnika iskazali su ravnatelj prof. Alen Ružić i prof. Sanjin Rački, pročelnik Zavoda za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju bubrega KBC-a Rijeka.

Dom zdravlja Primorsko-goranske županije osigurao je sanitetski prijevoz za pacijente koji nisu bili u mogućnosti organizirati samostalni dolazak.