U OKU KAMERE Literatura na kotačima – Pokretna knjižnica u ‘điru’ Hostima kao najava Festivala bibliobusa

Dobra je to i najava za 8. Festival bibliobusa, slavlje literature u centru Rijeke uz čak 16 knjižnica na kotačima, koje će se održati ovog petka od 10 do 13 sati na Korzu, Trgu 128. brigade Hrvatske vojske i Trgu 111. brigade Hrvatske vojske. 

Rijeka – Ljubiteljima književnosti bibliobus predstavlja ono što američkoj djeci predstavlja “ice cream van” (kamion sa sladoledom) – beskrajnu mogućnost izbora najdražeg “poroka”. Stoga je riječka pokretna knjižnica uvijek dobro prihvaćena ma gdje parkirala svoje police, a danas ju je naše oko kamere uhvatilo na Hostima.

Dobra je to i najava za 8. Festival bibliobusa, slavlje literature u centru Rijeke uz čak 16 knjižnica na kotačima, koje će se održati ovog petka od 10 do 13 sati na Korzu, Trgu 128. brigade Hrvatske vojske i Trgu 111. brigade Hrvatske vojske. Svi zainteresirani bibliobuse će moći upoznati na najrazličitije načine – na dva spomenuta riječka trga bit će parkirani, izloženi i otvorenih vrata bibliobusi iz Zadra Bjelovara, Čakovca, Karlovca, Koprivnice, Križevaca, Rijeke, Vinkovaca, Zadra, Zagreba, a da sve dobije i snažan međunarodni  „začin“ pobrinut će se gosti iz Kopra, Pečuha, Postojne, Banja Luke, Kruševca i Milana.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!