[U OKU KAMERE] Mad Max zaboravio na vozilo: Maškarani auto-otpad već godinu dana ‘trune’ na Vežici

Maškarana skupina Vežički kampaneli očito je u godini opterećenoj koronavirusom i drugim katastrofama zaboravila “počistiti” za sobom, no čak ni pusna ludost nije opravdanje za ostavljanje automobilskih olupina i drugog otpada u “dvorištu” svojih susjeda..

Rijeka – Peto godišnje doba – kako se u našem kraju naziva vrijeme karnevala – traje nekoliko tjedana. Osim na Gornjoj Vežici, gdje su “ostaci” karnevala prisutni tijekom čitave godine. Kroz zimu, proljeće, ljeto, jesen i opet zimu, stara alegorijska kola i “maškarani” automobil, okruženi povećom hrpom smeća, stoje na parkingu i izazivaju ogorčenje tamošnjih građana, koji su nam i dostavili fotografije ove “vežičke sramote”.

Maškarana skupina Vežički kampaneli očito je u godini opterećenoj koronavirusom i drugim katastrofama zaboravila “počistiti” za sobom, no čak ni pusna ludost nije opravdanje za ostavljanje automobilskih olupina i drugog otpada u “dvorištu” svojih susjeda… Nadamo se kako neće potrajati još godinu dana da se Mad Max i njegova vesela družina sjeti ukloniti svoje post-apokaliptične rekvizite.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!