U OKU KAMERE Neobični plakati s natpisom ‘Rođena u Rijeci’ zaintrigirali građane i izazvali rasprave na društvenim mrežama

Tek tri riječi na plakatu i jednostavno grafičko rješenje nisu dali previše naznaka o tome tko se krije iza ovih oglasa i s kakvom porukom, ali zato su izazvali velik interes Riječana i komentare na društvenim mrežama. 

Rijeka – Diljem grada proteklih dana osvanuli su neobični plakati s natpisom “Rođena u Rijeci” na “prepoznatljivo riječkoj” svjetloplavoj podlozi. Tek tri riječi na plakatu i jednostavno grafičko rješenje nisu dali previše naznaka o tome tko se krije iza ovih oglasa i s kakvom porukom, ali zato su izazvali velik interes Riječana i komentare na društvenim mrežama.

Građani pokušavaju pogoditi tko bi mogao biti nositelj ove intrigantne oglasne kampanje, a među favoritima su projekt EPK, pivovare koje se posljednjih mjeseci promoviraju “riječkim brendom”, ali i razne tvrtke, pa čak i kazališne predstave i sportski kolektivi.

Sve u svemu, prostora za nagađanje ima dovoljno, ali organizatori kampanje zasad se ne izjašnjavaju. No, prema uobičajenom obrascu kod ovakvih kampanja – kakvu je nedavno imao i VIP prilikom rebrandinga u A1 – odgovor će uslijediti u “drugoj turi” postera za koji dan. Do tada, građani mogu dati mašti na volju i nagađati o autorima poruke…

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!