U OKU KAMERE Noćas se ponovo ‘feštalo’ kod Konta, okupile se stotine mladih

U situaciji kad su sva mjesta za noćni izlazak zatvorena, u prvi je plan ponovo iskočio popularni Kont, mjesto koje već desetljećima predstavlja jedan od glavnih punktova zabavljanja mladeži u “gradu koji teče”.

Rijeka – Stotine mladih Riječana okupile su se noćas na Titovom trgu, gdje je drugi vikend zaredom održana “spontana zabava”. U situaciji kad su sva mjesta za noćni izlazak zatvorena, u prvi je plan ponovo iskočio popularni Kont, mjesto koje već desetljećima predstavlja jedan od glavnih punktova zabavljanja mladeži u “gradu koji teče”. Osobito onih okrenutih rocku i alternativnoj glazbenoj sceni.

Nakon prošlog izlaska, partijaneri su za sobom ostavili poveće količine smeća. Sličan problem prati i zagrebačke tulume kod zgrade HNK i n Jarunu. Tako da su uglavnom pozitivne reakcije građana na povratak noćnog života u Rijeku dijelom bile umanjene negativnim doživljaljem “posljedica” takvog izlaska. No, nakon mjeseci “izolacije”, svako društveno događanje, pa makar i ono posredovano uz pomoć “alkohola za van”, većina i dalje doživljava dobrom viješću.