[U OKU KAMERE] Nogometaši HMNK Rijeka sa sedam pogodaka okončali gradski derbi protiv MNK Škurinje NN

– Čestitke dečkima, a mi se okrećemo novim utakmicama, te već u utorak dočekujemo Malonogometni klub “Bjelovar” u polufinalu kupa koji će se od 20:15 sati odigrati u Sportskoj dvorani Matulji, poručili su iz HMNK Rijeka.

Rijeka – Igrači HMNK Rijeka upisali su i prva tri boda u povijesnom gradskom derbiju protiv ekipe MNK Škurinje NN odigranom u Dvorani mladosti. U visokoj pobjedi Rijeke mreža se ukupno tresla sedam puta. Zdrilić je prvi načeo ekipu Škurinja u 13′, a u istoj Štanfel s 10 metara postiže drugi pogodak. U 16′ pogađa Leoni, u 17′ Štanfel, kao i minutu kasnije s 10 metara. Šest pogodaka na kontu Rijeka je imala u 20′ kada je mrežu zatresao Cianci, dok je konačnih 0:7 postavio Štanfel u 23′.

– Zahvaljujemo se navijačima što su nas i ovoga puta podržali u velikom broju. Čestitke dečkima, a mi se okrećemo novim utakmicama, te već u utorak dočekujemo Malonogometni klub “Bjelovar” u polufinalu kupa koji će se od 20:15 sati odigrati u Sportskoj dvorani Matulji, poručili su iz HMNK Rijeka.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }