U OKU KAMERE Opatijci izgubili od juniora Rijeke 0:1 @ Rujevica

Crno-bijeli su mogli puno bolje proći na Rujevici. Rijeka je imala terensku nadmoć veći dio utakmice, no Opatijci su promašili penal i još dvije stopostotne šanse.

RIJEKA U prijateljskoj utakmici juniori Rijeke pobijedili su Opatiju na Rujevici 1:0. Pobjedonosni gol postigao je Pintarić u 21. minuti iz jedanaesterca. U prvom dijelu Rijeka je imala terensku nadmoć, no bez konkretnih akcija. Kod rezultata 0:0 Bogolin je iz penala pogodio stativu. U prvih 45 minuta vratar Opatijaca Lovrić skida udarac iz blizine glavom. Ista priča i u drugom poluvremenu. Bez konkretne igre, bez šansi. Živnulo je kad su obje ekipe uvele igrače sa klupe sredinom drugog dijela. Opatija preuzima inicijativu.

Najljepši potez utakmice je izvanredan solo prodor stopera Opatijaca Petanjka. U slalomu je prošao 30 metara i nekoliko igrača Rijeke. Izbio je sam ispred vratar domaćina Šuška koji skida stopostotnu šansu. U nastavku akcije Opatijci pogađaju prečku. Još jednom Šušak izvanredno reagira i spašava vrata. S druge strane i Lovrić brani stopostotnu šansu, u situaciji jedan na jedan. Rijeka ima još jednu izglednu šansu, no oštar udarac brani rezervni vratar Opatije Ravlić.

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!