U OKU KAMERE Otvorena nova Mobilcentar A1 poslovnica u ZTC-u

Nova poslovnica, veća i bolja, uz proširenu ponudu, biti će provjereno kvalitetno mjesto za sve ljubitelje smartphone uređaja i noviteta dodatne opreme.

Rijeka – Nova, veća i bolja poslovnica Mobilcentra A1 otvorena je danas u novom prostoru na etaži 0 ZTC-a. Mobilcentar je sinonim za mjesto gdje se mogu ugovoriti sve A1 telekomunikacijske usluge fiksne i mobilne telefonije. Nova poslovnica, veća i bolja, uz proširenu ponudu, biti će provjereno kvalitetno mjesto za sve ljubitelje smartphone uređaja i noviteta dodatne opreme.

– S današnjim danom u ZTC-u otvorena je nova, veća i bolja poslovnica koja će našim zaposlenima pružiti još ljepše i ugodnije mjesto za rad. U većem i bolje opremljenom prostoru poslovnice, sada se pruža puno bogatiji asortiman izloženih proizvoda, a pripremljen je i experience dio za Huawei uređaje gdje se mogu provjeriti i testirati novi modeli iz aktualne ponude. Pozivamo Vas da posjetite novu poslovnicu, jer je pripremljena posebna ponuda povodom otvorenja koju bi bilo šteta propustiti, kazali su iz tvrtke.

Poslovnica radi od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sat, a blagdanima prema radnom vremenu centra.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!