U OKU KAMERE Rukometni klub Zamet predstavio četiri pojačanja!

Zamećani očekuju odluku HRS-a o početku nove natjecateljske sezone, a na Zametu je najavljeno sutrašnje predstavljanje spektakularnog pojačanja.

Matulji – Danas su u Specijalnoj bolnici za ortopediju dr. Nemec u Matuljima predstavljena čak 4 nova igrača RK Zamet, koji su tom prilikom u ovoj renomiranoj ustanovi obavili i kontrolne preglede. Iz Kozale u Zamet dolazi Leon Ljevar – visoki lijevi šuter koji je u svojoj prvoj seniorskoj sezoni bio najbolji strijelac prve HRL jug te je bio pozvan i na okupljanje Hrvatske kadetske rukometne reprezentacije. Na poziciji desnog vanjskog dolazi izraziti šuter Fabijan Ljevar, također iz MRK Kozale. Iz Mornar Crikvenice u Zamet stiže ponajbolji golman 1. HRL jug i reprezentativac Kosova – iskusni Liridon Zena te kadetski reprezentativac na poziciji desnog krila – Matija Car.

Zamećani očekuju odluku HRS-a o početku nove natjecateljske sezone, a na Zametu je najavljeno sutrašnje predstavljanje spektakularnog pojačanja.

Izrazito mi je drago što nam u Zamet dolaze četiri odlična igrača željni napretka i koji će pružiti značajnu konkurenciju postojećem rosteru. Zahvaljujem dr. Nemecu na dosadašnjoj suradnji koja nam je bila od izrazitog značaja i vjerujem da ćemo se češće susretati u dvorani, a da će naši dečki u nadolazećoj sezoni imati što manje razloga za posjet liječniku, istaknuo je Boris Konjuh, team manager RK Zamet.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!