U OKU KAMERE Učenici eksperimentalnog programa Škola za život posjetili riječku knjižaru Val

Učenici su razgovarali o književnosti, iskustvima nakladnika, izborom izdanja za lektiru i drugim temama  direktorom i urednikom izdavačke kuće Val Draganom Ogurlićem i direktorom i urednikom izdavačke kuće Lektira iz Kostrene Valterom Lisicom.

Rijeka – Učenici sportskog 1.e razreda Prve riječke hrvatske gimnazije, koji pohađaju nastavu po eksperimentalnom programu Škola za život, posjetili su jučer novootvorenu riječku knjižaru Val, provevši tri sata u razgovoru s direktorom i urednikom izdavačke kuće Val Draganom Ogurlićem i direktorom i urednikom izdavačke kuće Lektira iz Kostrene Valterom Lisicom, bivšim predsjednikom Zajednice nakladnika Hrvatske i profesoricom Helenom De Karina.

– U razgovoru s učenicima i njihovom profesoricom u sklopu redovne nastave hrvatskog jezika, dotakli smo se iskustva nakladnika, izbora izdanja za objavu, čitanja lektire i drugih naslova, književnosti na društvenim mrežama te uloge nakladnika u lokalnoj zajednici. Razgovaralo se i o životu općenito, posebice u svjetlu dvostrukih obveza koje se postavljaju pred učenike-sportaše, prenio je dojmove Ogurlić,

 

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!