U PGŽ danas 21 novooboljelih te 6 ozdravljenih osoba

16 novooboljelih su sa područja Grada Rijeke i okolice, 1 sa područja Liburnije, 3 sa područja Cresa-Lošinja, 1 sa Raba.

Rijeka – Danas je u PGŽ 21 novooboljelih te 6 ozdravljenih osoba, dok broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti na području PGŽ danas iznosi 94.

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 474 uzorka briseva u KBC-u Rijeka. Udio pozitivnih unutar broja laboratorijski obrađenih uzoraka danas iznosi 4.4%.

Prema podatcima Ureda ravnateljstva KBC-a broj hospitaliziranih pacijenata koje se liječe od COVID-19 bolesti je danas manji od jučerašnjeg te iznosi 4.

Na respiratoru nakon osam uzastopnih dana bez liječenih osoba se nalaze 2 pacijenta. Tijekom jučerašnjeg dana nije bilo umrlih od COVID-19 bolesti.

Udio hospitaliziranih osoba od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva u PGŽ-u je zbog laganog porasta broja aktivnih slučajeva te smanjenja broja hospitaliziranih osoba nešto manji od jučerašnjeg i iznosi 4.25%

16 novooboljelih su sa područja Grada Rijeke i okolice, 1 sa područja Liburnije, 3 sa područja Cresa-Lošinja, 1 sa Raba. Među oboljelima ima jedna osoba starija od 65.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }