U ponedjeljak sajam ekološke hrane Eko Vežica

Organizatori najavljuju da posjetitelje na sajmu čekaju certificirani ekološki proizvođači s ponudom proizvoda od mlijeka, sireva, jogurta i ostalih mliječnih proizvoda.

Rijeka – U ponedjeljak, 3. kolovoza od 17 do 20 sati, na južnom platou prodajnog centra Vežica na Gornjoj Vežici (ispred Brodokomerca), održat će se 29. po redu sajam ekološke hrane Eko Vežica u organizaciji Grupe solidarne razmjene Rijeka-Istok i udruge Ekoregija Kostrena.

Organizatori najavljuju da posjetitelje na sajmu čekaju certificirani ekološki proizvođači s ponudom proizvoda od mlijeka, sireva, jogurta i ostalih mliječnih proizvoda, preko brašna, tjestenina, kruha, peciva i finih pekarskih proizvoda, mesnih prerađevina, do sezonskog svježeg povrća i voća kao i prerađevina poput pekmeza, umaka, sokova, meda i ulja, a naći će se tu i ekoloških sredstava za čišćenje. Sajam se nakon stanke uslijed nepovoljne epidemiološke situacije vraća na staro mjesto u stari termin.

Također, posjetitelje čeka puno fine i zdrave hrane, dođite i opskrbite svoje obitelji vrhunskim proizvodima te uz to podržite lokalnu ekološku proizvodnju!

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!