U posljednja 24 sata u PGŽ 110 novooboljelih

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti je danas manji za 4 osobe nego jučer i iznosi 123, dok se na respiratoru nalazi 9 osoba što je jednaki broj kao jučer.

Rijeka – U Primorsko-goranskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je danas 110 novooboljelih te 251 ozdravljena osoba, čime se broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti na području PGŽ  smanjio za još 142 osobe te iznosi 1579.

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 743 uzoraka briseva. Udio pozitivnih osoba unutar broja laboratorijski obrađenih testova tako danas sličan jučerašnjem te iznosi 14.8%.

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti je danas manji za 4 osobe nego jučer i iznosi 123, dok se na respiratoru nalazi 9 osoba što je jednaki broj kao jučer. U Thalassotherapiji Opatija, sekundarnom COVID-19 centru PGŽ, na liječenju se nalazi 7 pacijenata manje od jučer, dakle 12.

Tijekom jučerašnjeg dana su u KBC-u nažalost preminule 2 osobe od COVID-19 bolesti. Udio hospitaliziranih osoba od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva je zbog nastavka smanjenja broja aktivnih slučajeva i hospitaliziranih osoba sličan jučerašnjem i iznosi 8.5%

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!