U pritvoru I. Policijske postaje Rijeka preminuo 37-godišnji muškarac

Tijekom obilaska uhićenika u službenim policijskim prostorima uočeno je kako 37-godišnjak ne daje znakove života pa je pozvana liječnička ekipa

Rijeka – Jučer je u službenim policijskim prostorijama I. policijske postaje Rijeka došlo do smrtnog slučaja uhićene osobe. Riječ je o 37-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je 23. srpnja oko 3.45 sati uhićen u središtu Rijeke, u ulici Viktora Cara Emina, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Tijekom obilaska uhićenika u prijepodnevnim satima službujući policijski službenik uočio je kako navedena osoba ne daje znakove života te je pozvao hitnu medicinsku pomoć. Unatoč pokušajima reanimacije, liječnici su konstatirali smrt uhićenika. S ciljem utvrđivanja točnog uzroka smrti, mrtvo tijelo 37-godišnjaka je prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci.

U tijeku je kriminalističko istraživanje koje provodi stručni tim Ravnateljstva policije, u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom, a kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!