U Rijeci potvrđen novi slučaj zaraze korona virusom

Riječ je o osobi iz bliskog obiteljskog okruženja prvo zaraženog i oboje su hospitalizirani na Klinici za infektologiju s respiratornim problemima srednjeg intenziteta

Rijeka – U Rijeci je potvrđen još jedan slučaj zaraze korona virusom, a riječ je o osobi iz bliskog obiteljskog okruženja prvo zaraženog i oboje su hospitalizirani na Klinici za infektologiju s respiratornim problemima srednjeg intenziteta, izvijestio je danas voditelj Epidemiološkog odjela Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ Dobrica Rončević.

Dodao je da su jutros poslana još dva uzorka na testiranje i to osoba koje nisu povezane s dvoje do sada zaraženih. Oko 150 osoba za sada je pod nadzorom, većina su oni koji su prijavili da su boravili na rizičnom području susjedne Italije ali i svi detektirani kontakti do sada zaraženih pacijenata. I dalje je preporuka da građani koji sumnjaju da su imali kontakte s mogućnosti zaraze ne odlaze u ordinacije obiteljskih liječnika ili u KBC, nego da svog liječnika ili epidemiologa kontaktiraju telefonom, a oni će im dati uputstva za daljnje postupanje.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!