U subotu imate priliku vidjeti Svemir u Beertiji

U subotu 24. kolovoza, s početkom u 21:30 sati, imat ćete ih priliku čuti kako zvuče uživo na otvorenoj terasi Beertije, a upad je besplatan.

Rijeka – Dok ih neki nazivaju indie pop bendom, zagrebački bend „Svemir“ za sebe smatra da stvaraju „ljubičasti rock“. Dijelom energično i sretno u obliku rocka, dijelom lagano i sjetno u vidu bluesa. Na hrvatskoj su se sceni pojavili 2012. godine, a od onda stvorili čak četiri albuma: „Svemir“, „Tako jako“, „Male laži“ i ove godine objavljeni „Strah od dubine“. Njihova karavana ove subote stiže u riječku The Beertiju kako bi zasladila ljetnu noć svojim opojnim zvucima.

Iza sebe imaju odrađenih na desetine koncerata diljem regije, što po klubovima, što na festivalima poput Demofesta i Ha Ge eF-a, gdje su se plasirali u finala. Njihovi su albumi do sada primili odlične kritike i visoke ocjene, a upravo će posljednji, „Strah od dubine“ promovirati u trsatskoj The Beertiji. Njihovu glazbu mnogi uspoređuju s onom Neila Younga, Crazy Horsea i Jason Isbella.

U subotu 24. kolovoza, s početkom u 21:30 sati, imat ćete ih priliku čuti kako zvuče uživo na otvorenoj terasi Beertije u sklopu programa Summer Vibes, a upad je besplatan. Do tada, evo kratkog uvoda:

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!