U Viškovu održan Memorijalni nogometni turnir Vladimir Jardas

U subotu i nedjelju igralište Brnasi bilo je domaćin za oko 300 djece koja su odmjerila svoje nogometne vještine.

Viškovo – U organizaciji nogometnog kluba Halubjan u Viškovu je ovog vikenda održan dugogodišnji Memorijalni nogometni turnir Vladimir Jardas, a u sjećanje na prerano preminulog nogometaša. U subotu 26. i nedjelju 27. lipnja igralište Brnasi bilo je domaćin za oko 300 djece koja su odmjerila svoje nogometne vještine.

Kroz dva dana natjecanja uz domaćina turnira NK Halubjan, nastupile su ekipe HK Rijeka, NK Opatija, NK Orijent, ŠN 1. Gol, NK Pomorac, NK Naprijed, NK Lokomotiva, NK Klana, NK Vinodol, ŠN Toretta i MNK Fantina Gledatelji su imali priliku pogledati 64 utakmice prepune lijepih poteza, obrana vratara, asistencija i golova. U subotu je održan turir za starije Morčiće U11 na kojem je prvo mjesto osvojila ekipa HNK Rijeka pobjedivši u finalu NK Lokomotivu, dok je treće mjesto osvojila ŠN 1. Gol pobjedom protiv domaćina turnira NK Hlubjan. U nedjelju je na rasporedu bio turir za mlađe Morčiće U10 kojeg je osvojil ekipa ŠN 1. Gol pobjedom u finalnom ogledu protiv NK Opatija, dok je u dvoboju za 3. mjesto HNK Rijeka pobijedila ŠN Toretta.

Na završnoj svečanosti turnira svim sudionicima i najistaknutijim pojedincima prigodne poklone i priznanja podijelili su Općinska načelnica Sanja Udović, predsjednik Zajednice sportskih udruga Općine Viškovo Kristijan Frlan i tajnik Zajednice sportskih udruga Općine Viškovo Dino Klaić te voditelj škole nogometa Željko Pinjuh.

Memorijalni nogometni turnir Vladimir Jardas samo je dio nastojanja da se bavljenje sportom promovira kao zdrav način života koji obogaćuje, a upravo po tome se Općina Viškovo ističe u svojim razmišljanjima da djeci osigura aktivno i sretno djetinjstvo kroz promociju sporta i ovakve programe, te kroz osiguravanje uvjeta za bavljenje sportom i ulaganje u sportsku infrastrukturu.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }