U Zračnoj luci Rijeka policija presrela još petoro talijanskih neofašista i odbila im ulaz u Hrvatsku

U Zračnoj luci Rijeka policija presrela još petoro talijanskih neofašista i odbila im ulaz u Hrvatsku

Ilustracija

Prilikom granične kontrole, pregledom prtljage kod navedenih osoba pronađeni su predmeti (majice, razglednice i sl.) s neprimjerenim sadržajem povezanim s današnjim privođenjima talijanskih državljana u Rijeci

Rijeka – Nastavno na jučer objavljena priopćenja o postupanjima policije u Rijeci vezano uz isticanje neprimjerenih stranih zastava i simbola, te privođenje četvorice državljana Italije, izvješćujemo da je policija odbila ulazak u Republiku Hrvatsku petero državljana Italije. Riječ je o osobama starosti 23, 56, 63, 70 i 74 godine, koji su tijekom dana sletjeli u Zračnu luku Rijeka s dva manja zrakoplova.

Prilikom granične kontrole, pregledom prtljage kod navedenih osoba pronađeni su predmeti (majice, razglednice i sl.) s neprimjerenim sadržajem povezanim s današnjim privođenjima talijanskih državljana u Rijeci. Sukladno odredbama Zakona o državljanima država članica Europskog gospodarskog prostora i članovima njihovih obitelji, utvrđeno je da navedenih petero državljana Italije ne ispunjavaju uvjete za ulazak te im je rješenjem odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!