Udruga Pariter otvorila besplatno i anonimno savjetovalište za žene

Psihoterapeutkinja pod supervizijom iz realitetne terapije i teorije izbora Irena Velimirović bit će dostupna za sve dogovore na adresi pspariter@gmail.com, bilo da se radi o pobačaju, trudnoći, porodu ili medicinski potpomognutoj oplodnji… Savjetovalište je anonimno i besplatno.

Rijeka – Udruga Pariter otvorila je Savjetovalište koje će nuditi besplatnu uslugu ženama koje imaju dvojbe ili pitanja o temamam pobačaja, trudnoće, poroda ili medicinski potpomognute oplodnje, ali i drugim povezanim temama.

– Kroz naš rad na polju seksualnog i reproduktivnog zdravlja često smo se susrele sa ženama koje se osjećaju nemoćno i nesigurno radi vlastitih iskustava upravo iz domene reproduktivnih prava. One koje žele prekid trudnoće na zahtjev, one koje su rodile i imaju traume od poroda, žene koje su u postupku medicinski potpomognute oplodnje… Teško je donositi odluke vezane uz vlastito tijelo kada živite u kulturi koja to ne odobrava. Iz navedene potrebe smo odlučile otvoriti Savjetovalište koje će nuditi besplatnu uslugu savjetovanja upravo tim ženama: onima koje se boje trauma uzrokovanih vlastitom mogućnosti prokreacije ili onima koje već jesu doživjele traume, kazala je uime Paritera  Marinella Matejčić.

Naglasila je kako će psihoterapeutkinja pod supervizijom iz realitetne terapije i teorije izbora Irena Velimirović biti dostupna za sve dogovore na adresi pspariter@gmail.com, bilo da se radi o pobačaju, trudnoći, porodu ili medicinski potpomognutoj oplodnji… Savjetovalište je anonimno i besplatno.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!