Udruga Portić u petak i subotu na Trgu sv. Barbare čita djela hrvatskih autora i skuplja knjige za razmjenu i posudbu

Manifestacija će se održati ovoga petka i subote na Trgu sv. Barbare u Rijeci, kazali su iz udruge poznate po akciji Tete i barbe pričalice kojom uljepšavaju svakodnevicu djece u bolnicama.

Rijeka – Povodom Mjeseca hrvatske knjige Udruga Portić pripremila je prigodnu manifestaciju na Trgu sv. Barbare u Rijeci.

– Prikupljat ćemo slikovnice i dječje knjige koje će dobiti svoje mjesto u ormariću za razmjenu i posudbu knjiga na Trgu, a tete pričalice djeci će čitati djela hrvatskih dječjih autora. Manifestacija će se održati ovoga petka i subote na Trgu sv. Barbare u Rijeci, kazali su iz udruge poznate po akciji Tete i barbe pričalice kojom uljepšavaju svakodnevicu djece u bolnicama.

Tako će se u petak, 13. studenog od 16 do 18 sati te u subotu, 14. studenog od 10 do 12 sati održati prikupljanje slikovnica i dječjih knjiga za ormarić. U petak u 17 sati tete i barbe pričalice čitat će djela nagrađivanih hrvatskih dječjih pisaca, a u subotu 14. studenog u 11 sati djela zavičajne dječje književnosti.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }