Uhvaćen prilikom krađe u RK Korzo – Prilikom privođenja prijetio zaštitaru i policiji

Osumnjičeni 59-godišnjak je kazneno prijavljen za kazneno djelo razbojničke krađe i dva kaznena djela prijetnje te predan pritvorskom nadzorniku

Rijeka – Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjim hrvatskim državljaninom. Osumnjičenog je 9. siječnja u krađi jakni iz trgovine u sklopu robne kuće na Korzu u Rijeci spriječio djelatnik zaštitarske tvrtke. U namjeri zadržavanja otuđenih predmeta osumnjičeni ga je odgurnuo te mu uputio ozbiljne prijetnje. Također, ozbiljne prijetnje uputio je i policijskim službenicima koji su intervenirali u ovom događaju i priveli ga na kriminalističko istraživanje.

Otuđene jakne ukupne vrijednosti oko 530 kuna su mu oduzete i vraćene vlasniku, tvrtki sa sjedištem u Zagrebu. Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 59-godišnjak je kazneno prijavljen za kazneno djelo razbojničke krađe i dva kaznena djela prijetnje te predan pritvorskom nadzorniku.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe { width: 100% !important; }
error: Sadržaj je zaštićen !!